Eerste Repair Café Rijsbergen druk bezocht!

Donderdag 22 februari jl. was een feestelijke dag. Het eerste Repair Café Zundert vond plaats op Rijserf in Rijsbergen. De vrijwilligers werden zeer warm welkom geheten door Avoord. En zelfs voordat de deuren officieel open gingen, liepen de eerste bezoekers al binnen. Het was gezellig druk. Veel verschillende materialen werden aangeboden. Van een Dolce Gusto tot natuurlijk een naaimachine. na deskundige reparaties gingen bezoekers tevreden weer naar huis.

Volgens Repair Café is 2 maart in Nonnekeshof
Het volgende Repair Café Zundert in Zundert is op zaterdag 2 maart aanstaande. En op donderdag 21 maart zijn de vrijwilligers weer in Rijserf aanwezig. Heel graag tot dan.

Blij met de uitbreiding
Kees Roovers is blij met de uitbreiding: “Wij hebben afgesproken om twee keer als proef twee Repair Cafés te organiseren in ’t Rijserf in Rijsbergen. Telkens van 13.30 uur tot 16.00 uur. Na 21 maart gaan wij samen met Avoord en Surplus kijken of het succesvol is. Afhankelijk daarvan gaan we wellicht structureel een Repair Café in Rijsbergen organiseren. Wij hebben bewust voor de donderdag gekozen, zodat mensen uit zowel Rijsbergen als Zundert die niet op zaterdag kunnen nu ook op een doordeweekse dag naar het Repair Café kunnen komen. Mensen uit Rijsbergen die niet op donderdag kunnen, blijven natuurlijk van harte welkom op de vertrouwde zaterdagen in Zundert.”

Repair Café gemeente Zundert
Het Repair Café in de gemeente Zundert is gestart op 5 maart 2022. Een mooi initiatief omdat er nog steeds veel spullen onnodig weggegooid worden. Ook dingen waar niks mis mee is en die na een soms eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Mensen weten niet hoe het moet en reparatiekennis verdwijnt snel. Daarom geven vrijwilligers samen met Zundertenaren spullen een tweede kans. Goed voor het milieu en voor de portemonnee! Bij het Repair Café zijn verschillende reparatiedeskundigen aanwezig. Inmiddels is er deze website en zijn er allerlei plannen om nog meer activiteiten te ondernemen.

Deel:

Meer berichten:

Nu ook Repair Café in Rijsbergen

Het Repair Café is als vanouds iedere eerste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 13.00 uur in het Pluspunt bij het Nonnekeshof aan de Burgemeester Manderslaan. Omdat het

Stuur ons een bericht