Nu ook Repair Café in Rijsbergen

Het Repair Café is als vanouds iedere eerste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 13.00 uur in het Pluspunt bij het Nonnekeshof aan de Burgemeester Manderslaan. Omdat het goed loopt breiden de vrijwilligers hun activiteiten uit. Op donderdag 22 februari is er van 13.30 tot 16.00 uur een Repair Café in Rijsbergen!

Kees Roovers is blij met de uitbreiding: “Wij hebben afgesproken om op donderdag 22 februari en donderdag 21 maart als proef twee Repair Cafés te organiseren in ’t Rijserf in Rijsbergen. Telkens van 13.30 uur tot 16.00 uur. Na 21 maart gaan wij samen met Avoord en Surplus kijken of het succesvol is. Afhankelijk daarvan gaan we wellicht structureel een Repair Café in Rijsbergen organiseren. Wij hebben bewust voor de donderdag gekozen, zodat mensen uit zowel Rijsbergen als Zundert die niet op zaterdag kunnen nu ook op een doordeweekse dag naar het Repair Café kunnen komen. Mensen uit Rijsbergen die niet op donderdag kunnen, blijven natuurlijk van harte welkom op de vertrouwde zaterdagen in Zundert.”

Repair Café Zundert
Het Repair Café in de gemeente Zundert is gestart op 5 maart 2022. Een mooi initiatief omdat er nog steeds veel spullen onnodig weggegooid worden. Ook dingen waar niks mis mee is en die na een soms eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Mensen weten niet hoe het moet en reparatiekennis verdwijnt snel. Daarom geven vrijwilligers samen met Zundertenaren spullen een tweede kans. Goed voor het milieu en voor de portemonnee! Bij het Repair Café zijn verschillende reparatiedeskundigen aanwezig. Er zijn nog allerlei plannen om nog meer activiteiten te ondernemen.

Deel:

Meer berichten:

Eerste Repair Café Rijsbergen druk bezocht!

Donderdag 22 februari jl. was een feestelijke dag. Het eerste Repair Café Zundert vond plaats op Rijserf in Rijsbergen. De vrijwilligers werden zeer warm welkom geheten door Avoord. En zelfs voordat de

Stuur ons een bericht